Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Friday, 30 September 2011

siapa rampas kebahagiaan siapa ??

Assalamualaikum ..




first , sy nk mntak maaf kpd ssiapa yg prnah sy rmpas kbhagiaan dia smada dulu mahupun skrg . Sy pun mnusia biasa , sering mlakukan ksilapan . Sy hrap maaf sy dtrima :) . Klu diundur blik , sptutnye kbhagiaan yg sy dpt skrg , sjjur nye milik awk .. tp sy yg rmpas smua tu . How could .. sy buat awk cm tu . 


Dlu , awk bhgia sgt dsmping dia , suka suki together / sdih /  b'kgsi crita / lyan crita smada crita awk @ dia .. but now .. awk sdih sorang dri , awk skit dia tk thu pun , awk happy dia tk ambik thu .. skrg nei .. sy plak pgganti awk utk dia . KEJAM nye sy ?? btapa hebat nya sy sbb blei tikam awk dri blakang . Sy ni mnusia or syaitan ?? please give me answer !! 


Sy t'fkir , smpai bila sy bleh b'lakon dhadpan awk dgn hbngan sy dn dia skrg . Mgkin , awk b'lakon je buat BODOH dhdpan sy sbb nk jga our friendship ni kan ? Sy tabik akan awk ! i've never seen that human like you . How nice you to me , but i never appreciate it ! WHY !!
  
Jika sy dberi pluang skli lg , sy nk undur blik mse tu . Sy nk awk bhgia b'sma dia , bkn dgn sy . Sy thu ., bnde tu tk kan t'jd , but sy mnta .. awk dgn dia b'baik smula mcm dlu . Sy mnyesal sbb buat awk mcm ni , tp sy tk t'daya nk ubah smua biar jd mcm dlu ! tolong ak YA ALLAH !! ak t'pksa mmainkn pranan utk kedua-dua belah phak . Tp ak tk mmpu nk buat smua . Lg pun ak tk thu sma ada dia cinta atau tak kt kwan ak . And , adakh , dia still syg kt ex-girlfriend dia dlu ? Ak tk thu smua tu .


Klu ak thu smua isi hati dia , akan ak buat ape yg ak t'mmpu , Tu je yg bleh ak ktakn ! but i cant ! i cant do anything !!!!!! :( . Thanks coz you still be with me . If i missing you , i think i lost something of my self . Im try my best to not hurting you again . im still trying . 


p/s : sy syg awk smpai bile-bile .. maafkan smua slah sy t'hdap awk . Thanks sbb mngajar sy erti friendship and pengorbanan . iloveyousomuch <3 <3 <3 !! mmuuaahhh .












this is our group .. hahaha . AFSYA group . :) iloveyousomuch <3

No comments:

Post a Comment