Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Thursday, 6 October 2011

sje nk update blog ..

Assalamualaikum ..


huh ! cm t'kjut gtu .. cpt btul org like status ak .. bkan nk prsan . nk thu ape ak tlis kt status ak ?? haha .. " if i die young " haha . mmg ptt la org rmai like . cm snget gtu . stngah thu tu lirik lgu , but , ad stgh yg tkthu .. 


okay , dlm fkiran ak ni kan , asyk ttnya something .. ni psl ak ngn pokok besar . npe erk , dlm stu hri ,, kteorg tkpnah tk gduh , b'tgkar ... asyk nk mrah mrah jer .. npe erk ?? ad yg slah ke dgn ak ?? atau die yg slah .. hm . ak pon tkthu la . atau kmi tk shati & sjiwa ?? hm . entah la , ak tkpham lerrrrrr !


rndu plak rsenye kt buku tu .. haha .. hah ? bku ? bku ape tu ? haha .. kmi dh spkat , nk buat bku . bku tu sksi antra hbungan kmi .. haha .. rmantik gtu kan ? yes , i know . bku tu bru jer dwjudkan .. haha .. ai selasa seigt ak dia bg , time rhat . die ckp maaf sbb bku tu tk cntik .. tp bku tu b'mkna sgt bg die , sbb ........ what ever la .


okay ! good ! skrg mood ak dh tk okay !!!!!! thanks spe spe yg dh buat ak badmood ari ni , n detik ni !! aarrgghh !! skit aty nye . ya allah .. astaghfirullah .. skit nye aty time igt blik die buat cm tu kt ak tdy . huh ! 










p/s : okay ! stkat tu jer ak luahkn , coz skrg nei ak skit aty gler ! okay bye . salam . :(

No comments:

Post a Comment