Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Tuesday, 22 November 2011

i love the rain .

Assalamualaikum ..


ha ! nak thu tk knpa sy gnakn wrna bru langit utk menaip ?? huhu . sbb tdykan , sy bru je lps main hujan .. hahahaha .. best giler la .. thanks to erina , amir , faris , faiz , siti coz buat kak ten happy hari ni .. hahaha , tk rugi kak ten trima twaran korg main hujan , at least , t'lps la jgk ksdihan kak ten yg sblum ni . syg korg smua.. mmmuuaaahhh !!


haaaa , rasa nk demam la plak . rsa sjuk smcm je ni . bdn pon rsa lmah . tp , tkpe .okay je :) . im not a weak women okay ? .. haha .syg fmly sy ! haha . 


okayla , hjan smkin lbat ni .. nk smbung lg laaaaaaaaaaa ! bubye :)




p/s : i can enjoy this beautiful life :p

No comments:

Post a Comment