Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Sunday, 18 December 2011

berhenti menghantui hidup saya

Assalamualaikum

Hey awak! Dah dah la tu kacau or singgah dalam hidup I! I penatla nak layan semua kerenah you! You paham tak? I pon ada perasaan la. Yes, I know, I dah banyak sakitkan hati you, but, I tak sengaja buat semua tu. Semua tu demi kebaikan hubungan kta jugak.


Maafkan I sebab tak bagi reason yang munasabah saat I tinggalkan you. Sekarang, bayangan you selalu je berlegar dalam ingatan I. What should I do? I nak you and I macam dulu, I mean, kawan, tak lebih dari tu. I sayang you, and you know it.


You selalu timbul bila I lupakan you, and you're gone when i need you. Why sayang?! why!!? You lelaki paling baik yang penah I kenal and jumpa. I memang orang beruntung sebab dapat kenal you dengan lebih rapat, but, I pon takthu kenapa hubungan kita tak dapat bertahan dengan lama sepertimana, yang diingini setiap pasangan kekasih, im so sorry dear. I tak dapat penuhi permintaan you.


Hope, you will find another girl better than me, insya allah. Just open your heart to accept her love. You will happy. (:.

No comments:

Post a Comment