Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Thursday, 8 December 2011

teringat akan cinta monyet

Assalakualaikum.

Ceh! tetiba je teringat kisah budak-budak dizaman sekolah rendah. Tapi kami dah hilang contact dah. Dulu I dengan dia penah berpacaran gtu, time sekolah rendah la. After sekolah disekolah menengah, kami berpisah.

Alah, dunia ni kecil je, lambat-laun, jumpa jugak finally. Memang dah jumpa dah pun sebelum ni. Famly I dengan dia ni.. hmm, macam mana erk nak bagitahu? alah, kira ada ikatan persaudaraan jugak la dengan famly dia. Kami dapat tahu semua tu sebab, kami ada terserempak kt program "FAMLY DAY" kt Pantai PCB kalau tak silap I.

That is the first time I jumpa dengan dia, kat sana la. sebelum ni, kami tak sekolah skli lg... blabla! pendekkan story. After I form 2 klau tak silap I, diorang buat "FAMLY DAY" plak, for the second time. tempat yang sama, maybe? Entah la, I pun, dah tak ingat la sayang. Sorry :').

Tiba-tiba je rasa segan bila tengok his face, malu pon ada. Maklum la, dah besar panjang kan.. Huhu. Ada one night tu, masa tu, semua orang kalut bagi hadiah sebab ada buat pertandingan suka-suki time petang tu, I ni cepat boring kalau dalam keadaan macam tu, so I decided to go out from that place.

I pegi jalan sorang sorang, tanpa I sedari, ada someone call my name. I terkejut, takut pun ada, so I cepat cepat pusing kebelakang, and... cuba teka siapa? Haha, Of course la, mamat tu, yang penah I couple dulu. Kami berbual dari jarak yang jauh, and than he ask me something. Dia tnya I yang I ni dah berpnya ke blum so I pun ckap la yang I masih single, but, he give his smile. I pun tak pham. And after tu, blablabla!!

What ever, macam tu la story nye. okay la, I got to go now, bubye :'p.

p/s: feeling: macam kentut je. HAHA!

No comments:

Post a Comment