Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Tuesday, 24 January 2012

Alhamdulillah, everything what i have done today, clear.

Assalamualaikum.

Hahaha, happy gila rasanya hari ni. Biasala, tak lama lagi I akan digelar sebagai SURI RUMAH. Insya ALLAH. Memang mood I gila mendadak hari ni, so, im sorry! Hahaa. Nak pendekkan cerita, I baru je siap buat "PIE APPLE" . Hahaha. Amacam? Hebat tak?? So far so good.

Mula-mula nak making benda tu, amatla suka and takut. After part yang tengah tu, terasa malah datang tanpa diundang. HHAHAHA!. But, I ada sorang pembantu, that person is my MOM, THANKS umi sebab tolong kakak buat "PIE APPLE" ni. ILOVEYOUSOMUCH!

Alhamdulillah, PIE tu masih elok and it look very good. Biasala, mestila kene puji buatan sendiri, RIGHT? Okay, I should stop type this words now coz i want to it la! Haha. Byebye!


p/s: cubala sesuatu yang baru dalam hidup anda sekarang :')

No comments:

Post a Comment