Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Friday, 20 January 2012

cuti.. Err

Assalamualaikum..

Fuh! Lama sudah tidakku update ini blog, membuatkan hatiku semakin malu untuk mencurahkan segala niat dihati dengan apa yang berlaku keatas aku selama aku tidak bolei berblog. Hee. Blablabla..

Hari ni, hari sabtu. Entahla, tak buat plan pon. Hajat dihati nak jumpa dengan orang yang selalu ada dihati aku ni, but, okay. STOP! aku tak kan ajak dia untuk keluar. Cukup untuk hari tu sekali aku kena. HAHA! kena apa? Hmm, malas nak cerita.

Biarla, lagipon, aku tak nak kacau dia buat sekarang ni. Biar dia dengan business dia begitu jgk dengan aku. HAHA, lebih baik bukan? Lagipon, aku dah tahu da, apa jawapan dia kelak klau aku ajak keluar pon. HAHAAH! macam lawak plak (lawak bodoh)!!.

Fuh! penat gila kemas bilik aku hari ni, ni pon 99% baru siap. Haha, kekadang best jgk klu ada masa untuk ourself ni kan? ni pn dah nk dkAT pkul 12 tgh hari, but still tk mndi lagi. Huhu, orang wangi tk perlu mandi awal-awal or cepat cepat, right? pukul 3.30 nak pergi tuisyen plak.

Nak panjangkan story aku ni, someone from my class tuition, eerrgghh!! MENYAMPAH betul tgk dia. Disebalik senyuman dia, ada keracuannya! First aku kenal dengan dia pon, aku dah agak dah, dia ni... Hmm, entahla. Dia punya senyuman, errr.. memang menakutkan!. Senyum tak de makna, cuba anda bayangkan....

Yes, I know, senyum itu sedekah. Tapi, senyuman dia ni blei buat orang tercekik or mati terus klu tengok. See! how danger her smile. Hm, so, be careful with that girl. She school at Ar-Ramah Kenali. Her name is SASADILA. WANTED!!!

First time aku jumpa dengan budak yang bolei membuatkan aku jadi lebih "gila" dari sekarang. Hope, dia tak kacaula aku punya kehidupan. JANGAN MENGOTORI HALAMAN HIDUPKU, OKAY?!! klu tak, AKU PIJAK, AKU TAMPAR! Bak kata ayah we (beloved uncle).

Okayla, setakat ni je la kita untuk buat masa ni. Tak best jgk klu asyik menghadap lappy aku 24 hours ni, naik bengang plak otak aku ni. Got to go now. BYE, SALAM. iloveyoulikecrazy!!!


p/s: carila kawan yang btul btul bergelar sebagai kawan. BE CAREFUL! :')

No comments:

Post a Comment