Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Thursday, 8 March 2012

Selamat Pagi Matahari

Assalamualaikum

 Hey kamu! I really-2 double MISS YOU!! Dah lama dah I tak update my blog ni. Sorryla, terlalu busy sekarang ni, maklumla, exam terbesar yang akan I tempuhi nanti, SPM, my destiny! Banyak sangat kerja nak buat.

Cuti selama seminggu ni, taktahu nak buat apa. Membaca or ulangkaji tu dah semestinya kena buat. Hahaha, truly deep in my heart, I really miss that person, guess who?




hahaha, sepupu kesayangan I la. Entahla, dia balik ke tak this week. Hope dia balikla. Terasa boring dah menyelimuti diri I dah ni. So, last words, good bye. iloveyousomush! haha


P/s: BALIKLA :(

No comments:

Post a Comment