Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Friday, 8 March 2013

Makan Je Lebihhh

Assalamualaikum.

 Alhamdulillah, aku ucapkan pada Allah Yang Maha Besar. Kenapa? Haishh, kita sebagai orang mukmin, haruslah sentiasa bersyukur dengan apa yang kita dapat dalam dunia ni. Jangan pernah mengeluh dengan apa yang terjadi pada kita. Okay? Make it simple, take it easy. Yeahhh!

 Huhhh, semalam, punyalah lewat aku tidur, pukul 3 lebih pagi baru terasa nak tidur. Pukul 11.54 pagi baru terasa nak bangun. Alamak! terlepasss, malunyaaa.. Biasalah, aku memang selalu bangun lewat. Letihlah katakan, kan? kan? Hahaha. Perasan je lebih --'

 Sarapan pagi macam mana?
Hahaha, don't me about breakfast ==' mandi mandi, pakai baju elok elok, start kereta, terus pergi cari tempat untuk isikan makanan dalam perut kitorang ni. Niat dihati mak sedara aku nak makan kat sini


 
                                                  best gitu tempat dia kan? makanan? entah.

 Lastly, jadi jugak, sebab kat dalam tu ramai sangat orang, so, we decided, makan kat tempat lain, yang kurang orang sikit. Dahlaah, perut ni merungut dari tadi sebab minta diisikan. Hahaha. Amboi, saba' nohhh. Kan dah keluar loghat kedah tu. Takpe, biasalah tu, kan? kan?

 And, here we are!!


                                            at Kopitiam Classic je kot, tak kemana pon. Hahha.

 Makanan? memang pembuka selera kitorang. Harga? Memanglah tersenyum lebar bila lihat, Hahaha! Mahal nak mampoiiihhhh!. Takpe, orang belanja, kita okey je, kan?

 Hahaha, itu je yang nak aku update, Biasa, bila kepuasan melanda, semuanya nak update. Hee. Kalau jadi, nak pergi main bowling, hah? Apa? Nak join jugak? Mehlahh. Sentiasa dialu-alukan. Kasi muahhh untuk semua. Btw, Selamat Hari Wanita Sedunia :)
Assalamualaikum dan salam Jumaat :)

No comments:

Post a Comment