Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Friday, 18 November 2011

cuba nilai dri kau dlu , sblum nilai org lain !!

Assalamualaikum ..

Huh ! skit aty la .. die igt dia tu btul sgt ke nk ckp mcm tu ? dh lgkap sgt la tuuuuuuuuuuuuu ... menyampah ! haktuih ! . okay , ak mengaku , yg ak ni , msih lg tk lgkap cra pmakaian ak ni . dia pon sama je , tk de yg kurang pun !


nk bg nsihat kt org pun , agk agk la ! bkn main lmpar je p'kataan tuh ! . huh .ya allah ! ape sal la ak blei ... aaarrgghh ! okay fine ! . oteq .. npekta blei t'prangkap dgn smua ni ? hope , kita jd la jgk pndh dri sklah tu . ak dh tk sggup dh nk than smua ni !

ya allah .. menyesal ak post dlm blog ak psl tdy tu . ak igt ke , dia dh tk bce dh ,ak pnye blog , but ,pnilaian ak slah ! . ak blei t'fkir mcm tu sbb , blog ni dh lma dh ak tk update .. dh nk dkat 1 bln lbih .. mgkin ?? . sorry . insya allah . ak tkkn p'nah jtuh ... wait wait ! .. dh dh . :)

p/s : skit aty t'sgt sgt !!