Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Wednesday, 30 November 2011

Assalamualaikum!

Hahaha! Excited ni. Huhu! Maybe, tomorrow aku and oteq dah nak start dah masyup tuition! Hahaha. Kami dah sepakat and ambil keputusan nak survey kat pusat tuisyen DINAMIS at Kubang Kerian, at least, tak la jauh sangat dari our home.. Kan kan kan?

By the way, this is the first time we are at the same tuition and god willing, one class. I thinks, we should think our fututre la! Hm, masa pon, bukannya tunggu kita, right? So, pandai pandai la kau (me) sendiri.

Okayla! Got to go lorh! bubye =D

Wednesday, 23 November 2011

aku cinderella ?

Assalamualaikum .


mak aiii ! fatin ! tlg bsuh kain .. fatin ! tlg bsuh pggan !! .. fatin jemur kain . fatin ! fatin ! fatin ! cop ! .. ak sorang je ke yg ad dlm rmah tu (panji) ?? MRS. ERINA ?? JUST MEMBESARKAN BODY AND PUNGGUNG ? bgus ! good job dear ! mcm beruk !!


arapkan muka cntik , prngai mcm .......... shit ! sial .. spnjg cuti ni .. ak tgk dia , smkin brubah .. brubah jd smakin PEMALAS . huh ! mmg skit aty la . umi sruh dia bsuh kain , buat dek je . BODOH ! 


YA ALLAH !! skit aty la klu mcm ni trus .. myb dia nk besarkn pggung dia kot , sbb tu mls buat krja . enth la , tkthu nk ckp ape dh . truly , rsa malang plak dpt mksedara mcm dia tu ! tuihhhhh !!


okayla , end je la . buat skit aty je klu mengadap laptop ni lame lame .. okay , bubye :)


p/s : nakkeluarjumpakawan:(

Tuesday, 22 November 2011

i love the rain .

Assalamualaikum ..


ha ! nak thu tk knpa sy gnakn wrna bru langit utk menaip ?? huhu . sbb tdykan , sy bru je lps main hujan .. hahahaha .. best giler la .. thanks to erina , amir , faris , faiz , siti coz buat kak ten happy hari ni .. hahaha , tk rugi kak ten trima twaran korg main hujan , at least , t'lps la jgk ksdihan kak ten yg sblum ni . syg korg smua.. mmmuuaaahhh !!


haaaa , rasa nk demam la plak . rsa sjuk smcm je ni . bdn pon rsa lmah . tp , tkpe .okay je :) . im not a weak women okay ? .. haha .syg fmly sy ! haha . 


okayla , hjan smkin lbat ni .. nk smbung lg laaaaaaaaaaa ! bubye :)




p/s : i can enjoy this beautiful life :p

Monday, 21 November 2011

dia semakin berubah .

Assalamualaikum ..


kadang kadang terdetik juga dihati aku nak tahu keadaan dia sekarang ni , tapi aku rasa tak perlu kot . Hmm , tiba tiba je , hati aku rasa rindu kat dia , entah la kenapa . mungkin sebab kitorang dah lama kot tak berjumpa , contact ? lagi la jarang .


Sayang , perangai dia sekarang semakin hari semakin menjadi jadi , membuatkan aku rasa semakin menyampah bila tengok dia punya DP dalam facebook . Hmm , biasala , manusia , lambat laun akan berubah juga . 


Tapi , cara perubahan dia terlalu mendadak , membuatkan aku semakin tak kenal siapa dia . Perasaan sayang aku terhadap dia semakin berkurang , tak seperti dulu . Tapi aku tetap akan ingat setiap detik aku bersama dengan dia . Memory antara aku dengan dia takkan pernah aku lupakan , sentiasa bermain diminda aku , membuatkan aku .....


okay , aku pun tak tahu dah cakap apa lagi dah . Maybe , aku dengan dia tak seperti dulu lagi .


p/s : okay , bye :'(

Sunday, 20 November 2011

sepupuku bercinta ? tuih !

Assalamualaikum !


ahem ! ahem ! hm , rsa t'kjut gtu bile tdgr yg spupu ak ni b'cnta .. tp yg best nya dia dh break-up dh .. hikhik .. hey ! knp ak ska plak ?? tk baik la .. biasa la tu syg , adab bcnta .. mmg , mcm tu .. tp kan .. ak rsa cmburu la plak  .. but for what ? is that what we're calling LOVE ? hahaha ! lntak la . 


but he got one msg from his ex-gf .. yg pntim .. haha .. nk thu ape yg dia send ?? heee .. 




Saya Menyesal Kurang Ajar Dengan Awak !

Saya Menyesal Marah Awak !

Saya Menyesal Menduakan Awak !

Saya Menyesal Tak Buat Awak Happy !

Saya Menyesal Buat Awak Sakit Hati !

Saya Menyesal Dengan Perangai Saya !



mcm sweet gtu kn ? pdan muka .. siapa suruh buat hal ? amek kau ! 


hem .. tp kn , yg cool skli .. dia buat buat tk thu jer .. biasala ..  LELAKI la katakan .. hm , hampeh ! mcm taek saja . hehe .






haha .. okay , bye =D .


p/s : harap , you dapat yang lebih baik dari sekarang . :)

Saturday, 19 November 2011

rindu awak . auuww ! hee

Assalamualaikum !

Hakhak ! rndu ? kt spe ? hm , enthla .. tbe tbe je prsaan rndu tu dtg .. enthla spe yg hntar tnpe dmnta ... cey wah ! haha . dh pndai menggatal dh edlina skrg ni erk ? bljar dgn spe erk ? haha , biasa la tu , umr dh smkin mningkt , msti la akal fkiran smkin b'tmbh knowledge nye .. kan kan kan ?? 

btw , oteq .. haha .. lucu la oteq ni .. dia mnta suh ak call dia kak and she will call me adik . haha ! mcm cute gtu kan ? okay la , ak pun , takde kakak .. dia pun tkde adk prempuan .. sma sma adil la tuu . hm , kdang kdang happy jgk bila ad dia dsmping ak .. sometimes kan , bila tkde dia , rsa khilangan gtu .. snyi .. nk b'ckp pun tk de mood . hm .. well . ak ngn dia dh mcm fmly dh .. 

hm , asyik mngeluh je kan dri tdy .. enth la .. :( . rsa tk happy gtu hari ni .. i need someone to listen my ... hm , never mind .. its not important . 

huhhhhhhhhhhh ! ngantuk nye . i think i need some sleep , im tired , dizzy , mcm nk mntah gtu .. rsa tk shat pun ad . mcm nk demam , tp tk pun . okay , bubye , selamat malam , ilysm + imysm , tc , salam . this words always in my mind , never forget it , insya allah :) .

p/s : tak faham !! apa semua ni ?!

Friday, 18 November 2011

cuba nilai dri kau dlu , sblum nilai org lain !!

Assalamualaikum ..

Huh ! skit aty la .. die igt dia tu btul sgt ke nk ckp mcm tu ? dh lgkap sgt la tuuuuuuuuuuuuu ... menyampah ! haktuih ! . okay , ak mengaku , yg ak ni , msih lg tk lgkap cra pmakaian ak ni . dia pon sama je , tk de yg kurang pun !


nk bg nsihat kt org pun , agk agk la ! bkn main lmpar je p'kataan tuh ! . huh .ya allah ! ape sal la ak blei ... aaarrgghh ! okay fine ! . oteq .. npekta blei t'prangkap dgn smua ni ? hope , kita jd la jgk pndh dri sklah tu . ak dh tk sggup dh nk than smua ni !

ya allah .. menyesal ak post dlm blog ak psl tdy tu . ak igt ke , dia dh tk bce dh ,ak pnye blog , but ,pnilaian ak slah ! . ak blei t'fkir mcm tu sbb , blog ni dh lma dh ak tk update .. dh nk dkat 1 bln lbih .. mgkin ?? . sorry . insya allah . ak tkkn p'nah jtuh ... wait wait ! .. dh dh . :)

p/s : skit aty t'sgt sgt !! 

Thursday, 3 November 2011

just update my bunny blog =D

Assalamualaikum !


HELLO !! miss you so much (my blog) .. haha . dh lme dh tk update . soorry . t'llu busy la syg . :( . okay , first , I feel like crazy gtu .. hahaha .. tnye la knp .. haha .. okay okay .. coz , I got a new song .. that title is .. WHAT ARE WORDS .. best tu .. rugi tk dgr .. but , lgu tu slow down skit . hee




hm .. nk buat ape erk ? hm .. boring la .. cite tu byk nk .. but , buat mse ni , mls la lg nk cite . okay , seconds is , our relationship still lg mcm dlu .. but , kmi dh smkin akrab .. bgus la . kan kan kan ? hahaha . 


haha ! nei la die ..


WHAT ARE WORDS =DAnywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most
What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone
And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most
What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone
Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most
I'm forever keeping my angel close 





thirds is , oteq mohamad .. haha , dh pndai couple dh skrg .. mcm plik gtu kn ? alah ! ape slah nye klu mncuba .. uhu . okay ! for you oteq , hope , you'll be more matured .. I hope so , darlim :) .