Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Wednesday, 25 January 2012

Tabiat saya.

Assalamualaikum


Hm, hari ni terasa okay la jgk MOOD tu. Tapi satu je yang I tak faham dengan sikap I. Terlalu teruk jika I kaji balik perangai I ni. Firstly, Im sorry....

Jujur I katakan, I sayang dia, but dalam masa yang sama, I benci dia. You know why?! Sebab dia selalu je "DAPAT LEBIH" dari I. Asyik dia je yang NO.1 kalau nak dibandingkan dengan I. Bencila kalau macam ni terus!!

Orang lain suka/ bahagia/ "bersyukur"/ gembira/ sayang and blablabla... bila berada disamping dia. Especially, okay, WHAT EVER!!! Sweet sangat ka dia tu? Ada dia bagi free kiss ke sampaikan korang jadi tergila-gila akan dia? I tak fahamla!

Okay, Im sorry, every human, mesti ada kelebihannya, kan? Including me! Haaahhhh!! Bersyukurnya! Kadang-kadang I naik angin jgk dengan sikap dia biarpun dia tak buat salah apa-apa. Seriously, memang I menyesal sebab memperlaku pada dia macam tu sekali, sedangkan, dia tak tahu apa-apa.

So, what should I do? Patut ke I jauhkan diri dia? Or menghilangkan diri terus? TONG TONG!

p/s: sorry :(