Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Wednesday, 30 November 2011

Assalamualaikum!

Hahaha! Excited ni. Huhu! Maybe, tomorrow aku and oteq dah nak start dah masyup tuition! Hahaha. Kami dah sepakat and ambil keputusan nak survey kat pusat tuisyen DINAMIS at Kubang Kerian, at least, tak la jauh sangat dari our home.. Kan kan kan?

By the way, this is the first time we are at the same tuition and god willing, one class. I thinks, we should think our fututre la! Hm, masa pon, bukannya tunggu kita, right? So, pandai pandai la kau (me) sendiri.

Okayla! Got to go lorh! bubye =D