Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Monday, 21 November 2011

dia semakin berubah .

Assalamualaikum ..


kadang kadang terdetik juga dihati aku nak tahu keadaan dia sekarang ni , tapi aku rasa tak perlu kot . Hmm , tiba tiba je , hati aku rasa rindu kat dia , entah la kenapa . mungkin sebab kitorang dah lama kot tak berjumpa , contact ? lagi la jarang .


Sayang , perangai dia sekarang semakin hari semakin menjadi jadi , membuatkan aku rasa semakin menyampah bila tengok dia punya DP dalam facebook . Hmm , biasala , manusia , lambat laun akan berubah juga . 


Tapi , cara perubahan dia terlalu mendadak , membuatkan aku semakin tak kenal siapa dia . Perasaan sayang aku terhadap dia semakin berkurang , tak seperti dulu . Tapi aku tetap akan ingat setiap detik aku bersama dengan dia . Memory antara aku dengan dia takkan pernah aku lupakan , sentiasa bermain diminda aku , membuatkan aku .....


okay , aku pun tak tahu dah cakap apa lagi dah . Maybe , aku dengan dia tak seperti dulu lagi .


p/s : okay , bye :'(