Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Monday, 6 May 2013

She got a silver necklace!

Assalamualaikum.



 Hye? Sihat semua? Alahmdulillah, aku sihat je. Dah lama rasanya tak update blog aku nih. Maklumlah, manalah nak sempat kalau nak habiskan masa dengan benda ni semua. Banyak kerja harus diselesaikan. Acece. Please lah --'




 Okay, actually, aku teringat pada sorang hamba Allah ni cakap kat aku, " hey fatin, dah lama dah kau tak update blog kau". Hahaha, takde internetlah babe nak update benda ni. And one more thing, thanks sebab sudi baca blog aku ni, walaupun, ia tak sehebat blog orang lain. Semua yang aku cerita dalam ni, ia berdasarkan pada pengalaman dan kisah hidup aku also orang sekeliling aku. Alhamdulillah, this is my perfect life :)



 Haishh, bila dah dapat bf/gf romantik, korang mesti rasa bahagia kan? Absolutely yes! OMAllah! Cukup sekadar aku yang melihat kebahagiaan orang lain walaupun aku tak dapat merasainya dengan sendiri. Itu dah cukup bagi aku. Asalkan orang yang aku sayang, bahagia. Okay sayang semua?




 Kisah ni berlaku di KBMall at Kelantan. Sebenarnya, dah lama aku tak pergi kat sana, hampir 5 month, ,maybe??? Kejap je, semuanya dah berubah. Hmm, kisah ni berlaku antara maksedara aku dengan bf dia. Dah nak sampai 2 years diorang in a relationship. Segala pahit manis, dah dilaluinya, best kan bunyi? Hahaha. Tipu je banyak tu, takpayah nak percaya sangat lah cakap aku ni. Sikit-sikit boleh ah. Hahaha :p




 Bila ah jumpa kekasih hati kat sana, pergilah ronda-ronda jap. Cop!! Not me, okay? this is about my auntie lah. Jalan punya jalan, bf dia cakap nak belikan dia rantai perak, cool tak? Haishhh, hampir terjatuh jantung aku dengar bf my auntie cakap macam tu. So?? Apa lagi? Dia pilihlah yang mana berkenan dihati tu. * nak upload pon susahlah rantai tu. Tapi, harga?? Hmm, amatlah membanggakan. Hahahaa!! Dia pilih bentuk LOVE warna putih, Waahhh!! Seronok kau kan hari tu? Papepon, tahniah :) Lupa nak bagitahu harga rantai tu, hmmm, berapa erk?? Jap.... Haaaa, RM1O8, campur semua sekali, RM130, hahaha.




 Aku? Aku tengok jelah, tak tahu nak cakap apa. Bling bling! Haishh, aku rasa macam indahnya dunia ni kalau aku berada kat tempat maksedara aku tuh. Kan?? Rezeki dia lah katakan. Aku? Tunggu masa yang sesuai kot. Mak aiiii, bf pon takde, ada hati nak perasan dapat benda tu jugak. Hahaha. Teruskan angan-angan kau tu Edlina! Pejam mata, bayangkan untuk sementara :p HAMPEHHHHH!!




 Seronok tak? Itu je lah yang dapat aku kongsi pada korang semua. Okaylah, lain kalilah pulak, okay? Assalamualaikum. Tc. Iloveyou, semua <3