Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Friday, 30 September 2011

ni la sahabat saya . :)

Assalamualaikum ..


haha .. sje jer nk upload gmbrkawan dlm ni .. hah ? ape ? tk blei ? hey ! this is my blog la , suka suki hti sy la nk buat ape .. klu tk nk tgk .. p main jauh jauh ! shuh shuh ! hahaha .


Okay , firstly , sy nk mmprknlkan shabat sy . Sy kwan dgn dia sjak 2008 lg b'mkna sjak sy f1 lg .. haha  , but . now , still together . ni la dia ...


                               
                           ni la dia .. maizatul aiyunie bt maidi .. b'kwan sjak f1 lg . sweet gtu <3








okay , second is nor athirah syuhada bt mohamad a.k.a oteq mohamad .. why her name so weird ?? haha . meh nk cite . dlu dia tggl kt apartment . dia b'jran dgn org cina .. so, tbe tbe je org cina pggl dia oteq .. smpai la skrg still lg dgn nme oteq .. haha .. cool kan ? dia ni , kwan pling rpat gle ngan sy . smpai tdo pon stu bntal . huhu . ape ape cite , sy kgsi dgn dia . sbb dia fham dgn situasi sy . ni la tuan nye .. :)








                  okay , this is oteq mohamad , cntik tk ? ad org ckp muka dia cm fauziah gous ? hah ! myb .        
                                                  lain hri sy cite la , insya allah .. haha 




Yg ktiga plak , nur anis azreen bt mohd mazlan .. but , we call her niszrin gbungan dri nme pkwe dia .. enth la . tk pham gk . dia nei jnis matured skit .. dlm geng kteorg , dia sorg je ad pkwe .. cop ! kteorg tk de .. hee , okay , ni dia .. 


             


               okay , sorry .. pic nei agk kabur skit .. hee . ni la dia shbat yg sy crta kn tdy tu .. huhu




okay .. tu jer nk kongsi .. yg pntim , jjur sy syg shbat sy smpai dnia akhirat .. :)














                                        romantik tak picture nei ?? haha . btw , ilikeit . <3








  


                                      haha ! sje jer ni . boring .. entah pape tah picture nei .. hee












                                                entah la ape reason sy upload picture nei .. mcm plik gtu . :)




p/s : huhu . just for fun :)

siapa rampas kebahagiaan siapa ??

Assalamualaikum ..




first , sy nk mntak maaf kpd ssiapa yg prnah sy rmpas kbhagiaan dia smada dulu mahupun skrg . Sy pun mnusia biasa , sering mlakukan ksilapan . Sy hrap maaf sy dtrima :) . Klu diundur blik , sptutnye kbhagiaan yg sy dpt skrg , sjjur nye milik awk .. tp sy yg rmpas smua tu . How could .. sy buat awk cm tu . 


Dlu , awk bhgia sgt dsmping dia , suka suki together / sdih /  b'kgsi crita / lyan crita smada crita awk @ dia .. but now .. awk sdih sorang dri , awk skit dia tk thu pun , awk happy dia tk ambik thu .. skrg nei .. sy plak pgganti awk utk dia . KEJAM nye sy ?? btapa hebat nya sy sbb blei tikam awk dri blakang . Sy ni mnusia or syaitan ?? please give me answer !! 


Sy t'fkir , smpai bila sy bleh b'lakon dhadpan awk dgn hbngan sy dn dia skrg . Mgkin , awk b'lakon je buat BODOH dhdpan sy sbb nk jga our friendship ni kan ? Sy tabik akan awk ! i've never seen that human like you . How nice you to me , but i never appreciate it ! WHY !!
  
Jika sy dberi pluang skli lg , sy nk undur blik mse tu . Sy nk awk bhgia b'sma dia , bkn dgn sy . Sy thu ., bnde tu tk kan t'jd , but sy mnta .. awk dgn dia b'baik smula mcm dlu . Sy mnyesal sbb buat awk mcm ni , tp sy tk t'daya nk ubah smua biar jd mcm dlu ! tolong ak YA ALLAH !! ak t'pksa mmainkn pranan utk kedua-dua belah phak . Tp ak tk mmpu nk buat smua . Lg pun ak tk thu sma ada dia cinta atau tak kt kwan ak . And , adakh , dia still syg kt ex-girlfriend dia dlu ? Ak tk thu smua tu .


Klu ak thu smua isi hati dia , akan ak buat ape yg ak t'mmpu , Tu je yg bleh ak ktakn ! but i cant ! i cant do anything !!!!!! :( . Thanks coz you still be with me . If i missing you , i think i lost something of my self . Im try my best to not hurting you again . im still trying . 


p/s : sy syg awk smpai bile-bile .. maafkan smua slah sy t'hdap awk . Thanks sbb mngajar sy erti friendship and pengorbanan . iloveyousomuch <3 <3 <3 !! mmuuaahhh .












this is our group .. hahaha . AFSYA group . :) iloveyousomuch <3

Monday, 26 September 2011

hah ? really ? alhamdulillah .. haha !

Assalamualaikum ..

Hahahaha !! nk gelak jap blei ? mcm plik gtu an klu bntu tu t;jndi tnpe jgkaan kita ?? huhu .. who's care ?? huhu .. btw , mnde nei t'jd kt skolah ak .. tkdy jer bru ..


Okay okay .. meh ak cite .. nk dgr ke ? okay .. msty la nk dgr kn kn kn .. ahuu .. cm nei .. tkdy . ak nk pegi la toilet dgn maizatl aiyunie bt maidi .. and then , tibe tbe jer t'srempak dgn mamat poyo nei syakir .. haha .. dia ckp kn muka ak dh smkin okay gtu .. oh ! t'haru btul ak mndengarnya .. auuwww ~ ..


Alahhh .. org yg ad kt skeliling ak pon tk prsan dgn prbhan ak .. aptah lg dgn die tuuu .. uhish ! shhuushh .. haha . what ever la .. alhamdulillah la , ape yg ak lakukan .. brksan ! uhuuu !


for my speacial B ..


truly .. im still miss you a lot .. i dont know , why .. haha .. hope you feel like i feel rite now ! auuww ! ILYSMB ..

Sunday, 25 September 2011

cuba faham kami ..

Assalamualaikum ...


Ya allah .. dugaan ape lg yg Kau ingin sampaikan ?? bukan aku merungut .. tapi .. aku masih tidak percaya dengan apa yang berlaku hari ni .. 


Aku percayakan dia .. tapi .. dia terlalu berfikiran negatif .. kenapa begitu sekali ?? kami dah habis sabar menerima kehadirannya dalam dunia persahabatan kami .. dia cuba untuk membuat kami faham dengan perangainya ... but , she cant do the same thing like we do it for her .. why ?? okay . we try to think positive about her .. but , sampai bila ? kami pun ada perasaan jugak .. KAMI BUKAN PATUNG !! 


FOR HER ..
I hope our problem will settle . kalau ada tidak puas dengan sikap kami .. please la .. tolong bersikap lebih jujur jika anda still lagi sayang akan persahabatan kita . dan tolong .. jangan suka bercerita tentang maslah kita pada orang lain . 


Jujur .. kami masih lagi sayang anda dan masih boleh terima anda dengan seadanya . we proud to have a friend like you . we appreciate it . 


p/s : kami lebih seronok jika anda sporting apabila bersama dengan kami . :)

Thursday, 22 September 2011

semuanye hanyala hayalan belaka !

Assalamualaikum ..




haish ! bala bala .. hbis smua plan ak kcau b'terabooooo !!! NO PARTY ! NO HAPPY HAPPY la jwb nye ! dsbbkn nila stitik , abis susu sbelanga ! HANDOI betul la !herm .. to OTEQ  im sorry coz tkblei truskn plan yg agk best la jgk ni .. ni smua sbb kes bdak tu .. oke oke .. be patient ! 


hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahaha !!! rse nk gle jer .. dh la plan ak hmpir nk mnjd dh .. dtmbah plak mslah yg tkdpt dbaik pulihkn .. so , WHAT SHOULD WE DO NOW , GIRLS ??!!!!! 


hem .. yelayela .. nk lri dri zina konon ! hampeh ! ape pon tk blei .. hope , lain kli blei buat la .. and hope , kmarahan bonda reda la skit dmi sdkit .. drp tkde lgsung .. ish ish ish ish !! mrah nei ! 


oke ! t jer kot yg ak nk luah kn .. oke bye ! :) :( eeeeeeeeeeeeeeeeee !!!

Monday, 5 September 2011

please forgive me and take me back ...

Assalamualaikum ...


Ya ALLAH knpe blei jd cmni lastly ?? ak  dh tk de tmpt untk mngdu , untk ska suki , b'grau snda , b'crita tntg si dia ... ak thu ak ambk kptusan yg slah ! tp .. ak try untk ambik kptusan yg ADIL tp ak ttp tk blei .. knp die tk blei pham keadaan ak ?? knp ? smpai kn die ambik kputsan nk ptus kan PERSAHABATAN kami ..


Ak dh tk thu nk kte ape dh .. smlm time ak tdo dlm krta , ak t'sdar and trus tgk phone .. ad text from die . die ckp "em . skunk NOR ATHIRAH SYUHADA BT MOHAMAD dan NUR FATIN EDLINA BT FAISAL BUKAN LAGI SAHABAT . athirah nk mntk maaf dgn fatin . klu slame ni athirah ad skitkn hati fatin . dan hlalkn mkn n mnum sy ." 


Ak t'kelu bce msg tu ... rse mcm nk jerit kuat kuat ! after bce msg tu .. trus air mta ak mngalir sbb kcewa dgn tndakn die yg mlampau buat kputusn cm tu . smpai je kt rmah mk sdara ak .. ak trus tdo . bngun dri tdo trus .. mta ak bengkak bengkak coz kuat sgt nangis sbb kjidian smlm .. ak send text kt umi .. psl ak ngan oteq ptus shbat .. umi ckp .. oteq grau je tu .. but ak ckpkt umi ..tk umi .. die srius .. umi pon ckp.. nnti la ,biar umi ckp dgn die.. after , bru ak rse lega jp .


oteq tlong la jgn buat ak jd tk tntu arh cm ni ..ak syg sgt sgt sgt kt kau . please understand my condition rite know .. biar la oteq tk nk jd shbat tyn .. tp tyn ttp nk jd shbat oteq .. biat org ckap yg tyn gile sbb nk kwn ngn oteq ! tyn tk pduli sume tu ! i need u to complite my life .. i really really need u rite know !! biar wlaupon kte bru knl each other in 2 years but i trust you more . jgn hkum ak cmni .. 


Ak arap ALLAH bg ksmpatan untk ak blik ari rabu mlm .. so that , ak blei p'btulkan blik keadaan tu .. tlg la ya allah .. i'm beging .:( 




p/s : aku tetap sayang kamu sampai bla bila and sampai aku menutup mata untuk kali terakhir ..