Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Friday, 2 December 2011

JERAM PASU! i welcome

Assalamualaikum..

Wuuuhuuu! Best-nya dapat bermandi-manda tadi. Ramai jugak orang kat sana auw, hee. Yang pasti dan lagi best, my uncle pon turut serta tau. Kitorang betolak dari pukul 2 petang lebih, mungkin, sampai kat sana pukul3 petang lebih, dalam suku macam tu la.

Mula-mula kitorang sampai tu, air tenjun kat sanakan, masih lagi slow, sopan gtu la. Hahaha! After dalam pukul 4 la macam tu, lebih kurang, sebab aku pon time tu mana pkai jam beb, air tenjun dia punyakan, makin deras, HULAMAK! Takut aku dibuatnya. And then, aku ajak la cousin aku, uncle and untie aku join sekali, kitorang ambil keputusan nak main gelongsor beramai-ramai. Hahaha! Macam kanak-kanak ribena kan?

Hah! before I forgot la kan, tadi kan, tiba-tiba je kan, pak sedara and amir cousin aku, tengoh aku dengan penuh kepelikkan la. Nak tahu sebab apa? Hahaha, Suspen je lebih ni, diorang cakap " fatin! apa benda tu kak leher tu?!" aku pon cakap " Apa?" Pak sedara aku cakap " tu lintah la!" aku dengan tanpa sedari, terus je menjerit minta tolong suruh buangkan. After tu kan, darah keluar tak henti-henti tau.

Sampai kat rumah pon, masih lagi keluar darah. Hmm, lantak dia la. Takde pape pon, kan? Rasa penat dah datang dah tanpa dijemput, so I think, i need some rest now.


p/s: okay, bubye, =D

No comments:

Post a Comment