Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Saturday, 11 May 2013

Luahan hati Si Pari-pari --'

Assalamualaikum.



 Hye semua!! Miss you all so damn. Hee. Sihat kan semua? Bagus-bagus, tapi ada sorang ni tak sihatlah, my uncle, also as know as ayah ja (faizal) hee. Sayang dia, dia text aku, dia cakap dia demam, wahh, cute sangatlah. Mengadu suruh bagitahu kat nenek aku tuh. Hahaha. Hadoiii --'



 Hmm, this is my last day duduk kat KL sebab besok, aku dah nak bertolak balik to Kelantan dengan bas, sorang-sorang je. Lupa nak bagitahu kat paksedara suruh beli ticket yang sit single. Dah lah tu duduk kat depan sekali tingkat atas. Wahhh! Memang perghhh rasanya. Hishh, nak marah pon, tak boleh, so?? Sabar je lah =='



 Ni kali pertama aku naik bas sorang-sorang, hishh, rasa takut pon ada, but, I should live independently. Huhhh, itulah aku, cakap je nak hidup berdikari, tapi, semua tu hampeh jer >.< buat malu je lah, kan? Hmm. Aku balik dengan tergesa-gesa pon atas sebab terlewat nak daftar masuk form 6, hishh, setahu aku, hari ahad ni dah start belajar dah, aku ni baru nak daftar, haishh, buat malu je lah. Takpe, study punya hal, aku sanggup tanggung malu. HAHAHA, cakap je lebih tu. Jangan percaya sangatlah :p




 Aku masuk form 6 pon atas sebab takut nanti, kalau tak dapat pergi mana-mana U or mana-mana tempatlah, haaaa, tak ke nanya namanya tu?? So, fikir secara cerdiknya, itulah pilihan yang paling tepat. Asalnya aku dapat kos AGAMA, but, aku rasa, aku nak tukar kos kot, nak ambik kemanusiaan, okay kot sikit, kan? Yang aku peliknya, kenapalah dia letak nama aku dengan jurusan AGAMA tu? Bukannya aku hebat sangat tentang arab bagai ni. Hishhh, sodehhhh +.+




Actually, banyak sangat benda aku tak tahu disebalik semua yang berlaku sekarang ni. Okay secara jujurnya, aku pon tak faham dengan apa yang aku jalani sekarang and apa maksud aku sebenarnya sekarang ni. Haktuihhhh! apapun tak bolehhh :p Hahaha.



 I think, masalah aku sekarang ni ialah, MENGANTUK! sangat, tapi tetap nak menafikannya, hahaha, apakah sengal sangat? Tidur je lah. Hee. Sebelum tu, aku ada dengar, ada orang cakap, hari ibu ni tak boleh sambut, kenapa erk? Hmm, macam-macam lah, Okaylah. Assalamualaikum. tc. Ilysm, semua!! Kiss sikit, muahhh! Bye :)

No comments:

Post a Comment