Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Saturday, 19 November 2011

rindu awak . auuww ! hee

Assalamualaikum !

Hakhak ! rndu ? kt spe ? hm , enthla .. tbe tbe je prsaan rndu tu dtg .. enthla spe yg hntar tnpe dmnta ... cey wah ! haha . dh pndai menggatal dh edlina skrg ni erk ? bljar dgn spe erk ? haha , biasa la tu , umr dh smkin mningkt , msti la akal fkiran smkin b'tmbh knowledge nye .. kan kan kan ?? 

btw , oteq .. haha .. lucu la oteq ni .. dia mnta suh ak call dia kak and she will call me adik . haha ! mcm cute gtu kan ? okay la , ak pun , takde kakak .. dia pun tkde adk prempuan .. sma sma adil la tuu . hm , kdang kdang happy jgk bila ad dia dsmping ak .. sometimes kan , bila tkde dia , rsa khilangan gtu .. snyi .. nk b'ckp pun tk de mood . hm .. well . ak ngn dia dh mcm fmly dh .. 

hm , asyik mngeluh je kan dri tdy .. enth la .. :( . rsa tk happy gtu hari ni .. i need someone to listen my ... hm , never mind .. its not important . 

huhhhhhhhhhhh ! ngantuk nye . i think i need some sleep , im tired , dizzy , mcm nk mntah gtu .. rsa tk shat pun ad . mcm nk demam , tp tk pun . okay , bubye , selamat malam , ilysm + imysm , tc , salam . this words always in my mind , never forget it , insya allah :) .

p/s : tak faham !! apa semua ni ?!

No comments:

Post a Comment