Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Wednesday, 14 December 2011

i just got one new song :')

Assalamualaikum!

Huh! nak menaip secara jujur sikit blei tak? Ni mesti nak cakap yang I selama ni tak penah jujur menaipkan? Alah, tak payah nak elak diri la. Hahaha, takla, gurau je. Bukan apa, satu hari suntuk, I tak ber-blog semalam tau. Tak rindu I ke? Hahaha...

Bukan apa, kelmarin terpaksa tergesa-gesa pergi tidur rumah nenek sebelah baba, sebab kat rumah dia takde orang dah sekarang, dah macam takde penghuni plak rumah tu. So, I decided untuk pegi jugakla, biar walaupun 1 hari setengah. Haaa.. ni mesti nak cakap yang I ni cucu yang baik kan? Alah! boringla dengar perkataan tu, memang sejak lahir lagi yang I ni memang baik. Ops! sorry, terlebih sudaaa (:

Alah, sekali sekala habiskan cuti tolong nenek kt rumah, apa salahnyakan? By the way, I saje je update I punya blog. Kesian plak lama lama tinggal blog ni, tanpa berbuat apa apa (:. And, apa yang good news nya? Fuyyow! Ilek la.. Lagu je, bukan apa apa pon. Sedang I seronok melayan blog seseorang, terdengar satu lagu yang sedikit sebanyak mencuri pendengaran I ni, membuatkan I semakin melayan lagu ni, Okay la jgk, kita layan je :).

Title : Untill I Get Over You
Artist : Christina Milian
Dicuri : Nur Fatin Edlina (: . HAHA



Woke up today thinking of you
Another night that I made my way through
So many dreams still left in my mind
But they can never come true
I press rewind and remember when
I close my eyes and I’m with you again
But in the end I can still feel the pain ­ every time I hear your name
Chorus:
The sun won’t shine since you went away
Seems like the rain’s falling every day
There’s just one heart, where there once was two
But that’s the way it’s gotta be,
‘til I get over you…
Verse 2:
Walked through the park, in the evening air
I heard a voice and I thought you were there
I run away but I just can’t escape
Memories of you everywhere
They say that time will dry the tears
But true love burns for a thousand years
Give my tomorrows for one yesterday
Just to know that I could have you here
Bridge:
When will this river of tears stop fallin’
Where can I run so I won’t feel alone
Can’t walk away when the pain keeps callin’
I’ve just gotta take it from here on my own
But it’s so hard to let go



p/s: selamat mendengar & melayan lagu diatas sana (: . peace yaw!

No comments:

Post a Comment