Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Thursday, 5 January 2012

sampai bila? doe!

Assalamualaikum...


Hm, hampir  seminggu I dengan si dia tak bercakap, hanya berpandangan saja. Siapa lagi, kalau bukan my "bestfriendforever". Hm, nak buat macam mana, dah takdir. Insya allah, I akan sentiasa and takkan berhenti umtuk berdoa agar Allah perlembutkan hatinya yang dalam tu. AMIN.

Okay, talking about my new world, HAHAHA! macam taek saja. Bukan apa, mamat yang dua orang kat depan I tu, bercakap mengalahkan perempuan, asyik bercakap je, tak kira cikgu ada ke tak. Best sangat ke cerita diorang tu? Kalau boleh I pon nak join jgk, ahaks!

Setakat ni, alhamdulillahla, I bolehla focus jgk time belaja dengan keadaan kelas yang tak pernah I harungi selama 4 years. Mestila, ada jgk sikit sikit rasa kelainan kelas tu kan? tanpa I sedara and tipu diri I, sememangnya memang I miss gila la kat kawan kawan I kat kelas 5 IB 4.


Doa I, agar semua student MPI dapat keputusan yang cemerlang dalam SPM bagi sesiapa yang mendudukinya, termasuk dengan I. Insya allah, belajar bersungguh ya anak anak! HAHA! Okayla. got to go now. Bubye. I will miss you my bunny blog. <3


p/s: segala masalah yang diberi oleh ALLAH itu, ingatla ia sebagai ujian :')

No comments:

Post a Comment