Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Tuesday, 20 November 2012

terserah!

Assalamualaikum..

Selamat Pagi Matahariku (:

Today, im so happy and have a lot of smile. I dont know WHY! Hahaha, its good for our healthy, right? takdela, nak harapkan orang tolong senyumkan kita, errr, I dont think so BABY! So just make ourself smile.


Rasa nak keluar je, tapi, hmm, tak nakla. Hope, I bolei disiplinkan diri I lebih lagi dari ni.

   * offphone balik --'
   * bnyakkan buat latihan dengan soalan yg kurang I faham! o.O
   * kurangkan berfoya-foya (:
   * DUIT tu tolong berjimat-cermat sikit! Grr
   * jangan makan banyak!!
   * jangan cepat mengelamun dalam KELAS
 

No comments:

Post a Comment