Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Saturday, 13 April 2013

Jom nyanyi bersama? Yeahhh!

Assalamualaikum.


 Hye there? Hee, actually malu ni. Sebab.... hari ni lah yang banyak sekali aku update kan blog aku ni. Entahlah, bored sangat. Lagipun, lappy ni selalu je memanggil aku. Nak suruh aku main dengan dia lah tu~ *erk? Hahaha.


 Okay okay, niat aku nak update hari ni, sebab nak kongsi satu lagi lagu baru. Mix lah wei lagu ni. Owl city dengan Yuna lah beb! Mention kan pada OWL CITY! Memang aku minat sangat dengan lelaki mat saleh ni. Wahhh! Ada hati kan? Do I care? Hee.



 Hiuhh, lagu tu, entahlah, mula-mula aku dengar dari radio SURIA.FM. Layan je actually, lama-lama dengar, tak tipu, tak bohong, memang cool gila lah lagu tuh. Okay, aku tahu, korang nak cakap yang aku ni bercerita macam tak ingat dunia, kan?! Heee, adalah sikit-sikit tuh, biasalah, excited lah katakan.



Jap nak cari lirik lagu tu....



 Aaaaaaa, ada ni ada, jap jap (10 minit kemudian)



 Haaaa! Okay dah, I found it. Mesti korang nak cakap aku lembab kan? Haa, memang pon. Maklumlah, aku mana lah terer sangat bab-bab benda ni semua. ICT kurengggggg :p Hahahha.



Okay, jom layan!
Wait!!
Sebelum tu, putarkan lagu tuh dulu, baru lah best nak nyanyi nanti.
Just for fun sayang, release tention, kannnnn? :)



 Title: Shine Your Way
 Artist: Owl City ft Yuna
Stolen By: Nur Fatin Edlina :)







Just before the dawn
When the light is still gone
Shine shine your way
And your may not know where to go
Shine shine your way

Open road but it is still dark
Built a fire from a spark
And shine shine your way
Feed the feeling in your heart
Don't conceal it then you start
To find find your way

No one can stop what has began
You must believe when I say

All of your tears will dry faster in the sun
Starting today
Shine shine shine
Shine your way

There is an open sky
And the reason why
You shine shine your way
There is so much to learn
And now is your turn
To shine shine your way
Lyrics provided by http://www.kovideo.net/
Source - http://www.kovideo.net/shine-your-way-lyrics-owl-city-1327878.html

There's a feeling deep inside
You can let it be your guide
To find find your way
And there's no time for us to waste
Got to take a leap of fate
And fly fly away

Don't have to walk
Now you can run
Nothing can get in your way

All of your tears will dry faster in the sun
Starting today
Shine shine shine
Shine your way

Morning is breaking
Darkness is fading
We found a way to the light
It's such a beautiful sight

Any time anywhere
Turn around and I'll be there
To shine shine your way

Like a star burning bright
Lighting up the darkest night
I'll shine shine your way

Now I can see
You are the one
Send here to show me the way

All of your tears will dry faster in the sun
Starting today
Shine shine shine
We're on our way
Shine shine shine
That's what we say
Shine shine shine
Shine your way

There's reason why
You shine shine your way

All of your tears will dry faster in the sun
Shine your way


 Haa, best tak? 
Buat macam ni hahhh! kalau best (Y)
Yeahhh! give me five? Paappppp!!


 Okaylah korang, nak chau dulu lah. Apa yang aku kongsi ni, semuanya untuk happy kan korang. Tak payah nak susahkan sangat lah dalam membina kehidupan ni. Tak best. bye. Assalamualaikum.


No comments:

Post a Comment