Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-

Ucapan dua tiga patah, WALAUPUN... -,-
Assalamualaikum w.b.t. Doakan agar kita semua sihat dan sentiasa dirahmati oleh Allah. In shaa Allah. Nama diberi Nur Fatin Edlina Binti Faisal. Masih berumur belasan tahun. In shaa Allah, hujung tahun depan masuk dalam puluhan lah umurku. Haha. Alhamdulillah, sekarang ni aku sedang menuntut di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin, Dungun, Terengganu. Hampir setahun lebih sudah aku menuntut disana. Harapan aku ingin memegang segulung ijazah serta menunaikan hajat kedua orang tuaku. In shaa Allah, jika diri ini masih diberi kesempatan.

Thursday, 11 April 2013

Do Re Mi Fa So La Ti Do.. lalala :p

Assalamualaikum.


 Hye? Acano semua?? Sihat? Hahaha. Alhamdulillah, lah kalau sihat, kalau tak, emmmm, makan banyak-banyak sikit, biar kasi ada energy sikit, okay dear? Haishhh.


 Dah lama aku cari lagu english ni, finally, jumpa jugak. Haah? Dengar dari mana? Hemm, lagu tu aku dengar dari phone kak(mak sedara). Setiap detik jam 6.30 pagi, berderinglah lah ringtone tuh kat sebelah cuping telinga "cute" aku tuh. Hee, masa untuk solat subuh. kenapa buat muka macam tu? sebab solat lewat? Haishh. Dahhh, tak payah nak mengumpat sangatlah, zip mulut tuh kalau nak sebar tentang perangai buruk aku tuh. HAHA. Kidding sayang :p


 You know what, bila terdengar je lagu tu, rasa nak sambung tidur balik, bukan nak bergegas bangun solat subuh. Hahaha.


 Kalau korang free, dengarlah lagu tu, okay?


 Edlina.. Edlina, macam mana diorang nak dengar kalau kau tak bagi title lagu tuh?? Hahaha, sorry guys. Habis tuh, kenapa tak tanya? Haaaa, sekarang, siapa yang salah?? Okay, dah, cukup, tak payah nak berseloroh sangatlah.


 Actually, aku saje je nak update blog ni, daripada tak update langsung, sentuh pon jadilah, kan? Hee. Handooo --'


 Okay, okay, dah ready nak tahu tajuk lagu tu??? =,= nge~



Title: Perfect Two
Artist: Auburn.
Stolen by: Nur Fatin Edlina :p

Verse1
You can be the peanut butter to my jelly
You can be the butterflies I feel in my belly
You can be the captain
And I can be your first mate
You can be the chills that I feel on our first date

You can be the hero
And I can be your sidekick
You can be the tear that I cry if we ever split
You can be the rain from the cloud when it's stormin'
Or you can be the sun when it shines in the mornin'

Chorus
Don't know if I could ever be 
Without you 'cause boy you complete me
And in time I know that we'll both see 
That we're all we need
'Cause you're the apple to my pie 
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high 
And you're the one I wanna marry 

'Cause you're the one for me, for me
And I'm the one for you, for you 
You take the both of us, of us 
And we're the perfect two
We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two

Verse 2
You can be the prince and I can be your princess
You can be the sweet tooth I can be the dentist
You can be the shoes and I can be the laces
You can be the heart that I spill on the pages
You can be the vodka and I can be the chaser
You can be the pencil and I can be the paper
You can be as cold as the winter weather
But I don't care as long as we're together

Chorus
Don't know if I could ever be
Without you 'cause boy you complete me
And in time I know that we'll both see
That we're all we need
Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry

Cause your the one for me, for me 
And I'm the one for you, for you
You take the both of us, of us
And we're the perfect two
We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two

Verse 3
You know that I'll never doubt ya
And you know that I think about ya
And you know I can't live without ya 
I love the way that you smile
And maybe in just a while
I can see me walk down the isle

'Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry

'Cause you're the one for me, for me 
And I'm the one for you, for you
You take the both of us, of us
And we're the perfect two
We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two
Yeah, yeah


Actually, lirik tu yang buat aku rasa, entahlah, taktahu nak cakap macam mana, Bunyi macam romantik gitu kan? Just listen it. :) Selamat mendengar, okay? Okaylah, chauu dulu. Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment